– Πρόεδρος όλων των Επιμελητηρίων της Πελοποννήσου από σήμερα ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Η περίπτωση του Παναγιώτη Πιτσάκη συγκαταλέγεται σ εκείνες που πραγματικά «κεντρίζουν» το ενδιαφέρον και χαρακτηρίζονται ως ιδιάζουσες! Κατόρθωσε να είναι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου της Κορινθίας παρ’ ότι 4ος στη σειρά εκλογής, πέτυχε να υλοποιήσει την έκθεση που ο Βασίλης Νανόπουλος οραματιζόταν στο κέντρο της Κορίνθου, στο Φλοίσβο, κατάφερε εν τω μέσω κορωνοιού να παρουσιάσει ένα Επιμελητήριο περισσότερο εξωστρεφές από ποτέ, πέτυχε παρά τις παλινωδίες, τις καταγγελίες, τις καταψηφίσεις προϋπολογισμών και τον καταγγελτικό λόγο των αντιπάλων του που καλά κρατεί, να προεδρεύει και να παραμένει κραταιός, είναι εκείνος που από σήμερα το βράδυ είναι Πρόεδρος όλων των επιμελητηρίων της Περιφέρειας Πελοποννήσου!

Οι αντίπαλοί του προσπάθησαν να αναδείξουν ως μειονέκτημα το «λαικόν» του χαρακτήρα του! Την ευθύτητα του, την τάση που έχει να «σηκώνει το γάντι»

Η τελευταία εκλογή στην προεδρία όλων των επιμελητηρίων αποδεικνύει πως τίποτα απ’ όλα αυτά δεν τον έχει αγγίξει!

Ισχυροποιείται μετά από κάθε υποτιθέμενο χτύπημα!

Σαν «ντόμινο» οι πάσης φύσεως αντίπαλοί του «πέφτουν» σ έναν δρόμο που κανείς δεν ξέρει που τερματίζει!

Ακούστηκαν πολλά για τις προθέσεις του Προέδρου στις προηγούμενες εκλογές, ακούγονται περισσότερα τώρα!

Ο ίδιος φαίνεται να έχει επιλογές! Επιλογές που ο ίδιος έχει δημιουργήσει όχι μόνο μέσα από το «επιχειρείν» και την ικανότητα που έχει να κερδίζει ακόμα και τις χαμένες παρτίδες προχωρώντας σ εκείνες τις συνεργασίες που πρέπει, αλλά και στηρίζοντας για πολλά πολλά χρόνια κάθε δράση που αφορά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό του τόπου μας.

Δεν φείδεται χρημάτων ο Παναγιώτης Πιτσάκης και η «ανταμοιβή» όταν έρθει η ώρα θα είναι η ανάλογη.

Μένει να δούμε, τι θα επιλέξει ο Πρόεδρος διότι μην ξεχνάμε… και Επιμελητηρίου εκλογές έρχονται!