Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Πιστεύος: “Κεντρικός μας στόχος ένας …πράσινος δήμος Σικυωνίων”

Published

on

Δυναμικά συνεχίζει την πορεία του προς τις δημοτικές εκλογές 2023 ο Δημήτρης Πιστεύος. Ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων ενημερώνεται για όλες τις εξελίξεις στον χώρο που αφορά την αυτοδιοίκηση και ένας τέτοιος είναι και το ζήτημα της προστασίας του Περιβάλλοντος. Για τον λόγο αυτό έδωσε το παρών στην 5η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος όπου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία ημερίδα αφιερωμένη στις «Πράσινες Δημόσιες Συμβάσεις».

«Έχει κατανοηθεί πλέον ότι η βιώσιμη ανάπτυξη ενός τόπου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την διάσωση του περιβάλλοντος», πιστεύει ο κ. Πιστεύος. «Η δημοτική αρχή της επόμενης πενταετίας, είναι απαραίτητο να έχει κεντρικό της στόχο την προστασία του περιβάλλοντος (παραθαλάσσιο και ορεινό). Με δημοτικές πρωτοβουλίες και δράσεις, πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να αποκτήσουν τα παιδιά μας περιβαλλοντική συνείδηση και να ενθαρρύνουμε τους ενήλικες να εντάξουν συνολικά στην ζωή τους σωστές πρακτικές όπως αυτή της ανακύκλωσης» και καταλήγει:

«Το περιβάλλον ως συνιστώσα της βιώσιμης ανάπτυξης του τόπου μας, θα είναι κεντρικός στόχος του συνδυασμού μας γιατί θέλουμε να παραδώσουμε στις επόμενες γενιές την Σικυωνία που τους αξίζει».

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz