Γιάννης

Όλος ο μπασκετικός πλανήτης “πάγωσε”, όταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο προσγειώθηκε άτσαλα στο παρκέ, με το γόνατό του να λυγίζει, 7:14 πριν από το τέλος της τρίτης περιόδου στο Game 4 της σειράς με τους Χοκς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πήδηξε για να κόψει ένα κάρφωμα του Κλιντ Καπέλα και προσγειώθηκε άσχημα στο παρκέ, με αποτέλεσμα το αριστερό του γόνατο να λυγίσει σε υπερβολικό βαθμό και να τον κρατήσει για αρκετή ώρα στο έδαφος, με τον Greek Freak να σφαδάζει από τον πόνο.

Μετά από μερικά λεπτά και αφού από πάνω του ήταν το ιατρικό τιμ των Μπακς αλλά και ο Θανάσης, σηκώθηκε με τη βοήθεια του αδερφού του, προσπάθησε να περπατήσει μόνος του και πήγε στα αποδυτήρια, όμως παρότι επέστρεψε στον πάγκο δεν αγωνίστηκε. Λίγα λεπτά μάλιστα αργότερα αποχώρησε ξανά για τα αποδυτήρια όπου και έμεινε, χωρίς να επιστρέψει για να δει έστω το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Η πρώτη εκτίμηση αναφέρει πως ο Γιάννης υπέστη υπερέκταση, ωστόσο όλα θα φανούν τις επόμενες ώρες, μόλις υποβληθεί σε ενδελεχείς εξετάσεις. Προφανώς και ουδείς μπορεί να μαντέψει ή να εκτιμήσει αν ο Αντετοκούνμπο θα παίξει στα επόμενα ματς της σειράς, αλλά και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα, αν δεν κάνει μαγνητική εξέταση.

Πηγή:thetoc.gr