Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκπτωτική βραδιά στην Κόρινθο την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021, όπου διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης.

Υπήρξαν μεγάλες προσφορές από όλα τα καταστήματα και πλαισιώθηκε με μουσική που επιλέχθηκε από djs του ραδιοφωνικού σταθμού My Radio 89,6.

Toν Σπύρο Μπανιά & τον Ανδρέα Εξαρχόπουλο.

Το καταναλωτικό κοινό της πόλης και όχι μόνο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του εμπορικού συλλόγου της πόλης και γέμισε το κέντρο της πόλης για άλλη μια φορά κάνοντας τις απαραίτητες αγορές αλλά απολαμβάνοντας και τον καφέ η το φαγητό του. Τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας, όπως τη χρήση μάσκας, η αποφυγή συνωστισμού, ο προβλεπόμενος αριθμός των ατόμων στα καταστήματα και η τήρηση των αποστάσεων.

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο πρόεδρος του Ε.Σ.Κ. κος Βασίλης Γεώργαρης και ευχαρίστησε το κοινό και τους επαγγελματίες. Στην βραδιά επίσης έκαναν την παρουσίας τους και ο δήμαρχος της πόλης Κος Βασίλης Νανόπουλος και ο αντιδήμαρχος τουρισμού κος Τιμολέων Πιέτρης όπου έκαναν και κοινές δηλώσεις μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου.