Ελλάδα
Κούγιας για Δασκαλάκη: Είπε ότι σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο – Κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος

Για τις 7 Φεβρουαρίου διακόπηκε η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, με τον Μάνο Δασκαλάκη να καταθέτει σήμερα ως πρώτος μάρτυρας, ενώ η διαδικασία θα συνεχιστεί με ερωτήσεις προς τον πατέρα των τριών παιδιών.
Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας, Αλέξης Κούγιας μίλησε στις κάμερες, λέγοντας ότι η κατάθεση Δασκαλάκη κατέστρεψε το κίνητρο της δολοφονίας της Τζωρτζίνας, όπως το είχε αναπτύξει ο Εισαγγελέας.
“Είχαμε καταθέσει την υπερασπιστική μας γραμμή. Αναπτύξαμε αδιάσειστα στοιχεία με τα οποία αντικρούεται η κατηγορία. Σήμερα όμως είχαμε και μια ευχάριστη έκπληξη. Ο σύζυγος, ακόμα, της κυρίας κατηγορουμένης κατέστρεψε εντελώς το κίνητρο το οποίο έχει αναπτύξει αρχικά ο εισαγγελέας που έκανε την πρόταση στο συμβούλιο, το οποίο τελικά δέχθηκε και το συμβούλιο. Σήμερα, ο κ. Δασκαλάκης είπε πράγματα, τα οποία ουσιαστικά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά που ανέφερε στην πρότασή του ο Εισαγγελέας” είπε αρχικά ο γνωστός ποινικολόγος.
“Ενώ το επιχείρημα του εισαγγελέα για το κίνητρο είναι ότι σκότωσε τα παιδιά για να κρατήσει τον σύζυγό της, ο κ. Δασκαλάκης είπε σήμερα ότι σκότωσε το παιδί για να εκδικηθεί τον ίδιο. Όμως, δυστυχώς, δεν μπορώ να σας αποκαλύψω τα στοιχεία τα οποία έχουμε στα χέρια μας. Στις 7 του μηνός, κάποιος θα βρεθεί πολύ άσχημα κατηγορούμενος. Φοβόμουν ότι θα γίνει αυτό αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω” πρόσθεσε ο Αλέξης Κούγιας.
-
Επικαιρότητα22 ώρες ago
Τα νιάτα της Κορίνθου τίμησαν τους ήρωες του 21 (φωτό)
-
Επικαιρότητα2 ώρες ago
Νότια Κορέα: Παραλίγο να δώσει 1.000 φορές για να πάρει το δίπλωμα οδήγησης – Πόσο της κόστισε
-
Ελλάδα12 ώρες ago
Δεν θα ξεκινήσουν αύριο τα δρομολόγια του Προαστιακού Αθήνα – Κόρινθος – Κιάτο – Αίγιο
-
Αυτοδιοίκηση30 λεπτά ago
Νεμέα: Σε ποιες περιοχές έχει διακοπές ρεύματος – Η ανακοίνωση από ΔΕΔΔΗΕ