Connect with us

Επικαιρότητα

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

Η Αθηνά Κόρκα δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος Βέλου – Βόχας. Υπήρχε ενδεχόμενο; Κάποιοι θεώρησαν ορθό να αναμοχλεύσουν τα του 2019. Η ίδια πάντως ξεκαθάρισε τις προθέσεις της, έχει έργο να κάνει στην Π.Ε.

 

Ο Παναγιώτης Νίκας από την άλλη δεν ξεκαθαρίζει! Τη γάτα με το ποντίκι φαίνεται να παίζει με τη ΝΔ λέγοντας ότι δεν επιθυμεί και καλώντας όσους πιστούς να προσέλθουν από την άλλη όμως φαίνεται να ασκεί εμμέσως τις πιέσεις του στο κόμμα δηλώνοντας πως «μια υποψηφιότητα χρειάζεται ευρεία στήριξη και όχι απλά την κομματική ενός». Και να φανταστείς αναγνώστη μου μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι είναι 9 μήνες ακόμα!

 

Η υπόθεση Τάσου Γκιολή τώρα είναι στην αναμονή. Διότι ο αντιπεριφερειάρχης έχει δηλώσει πως θα είναι υποψήφιος στην Περιφέρεια αν είναι υποψήφιος και ο Παναγιώτης Νίκας. ΑΝ όχι; Ο αγαπητός Τάσος μάλλον θα διεκδικήσει με ζέση θέση στο βουλευτικό, ειδικά εάν ο Νίκος Ταγαράς βάλει πλώρη για την Εθνάρχου Μακαρίου.

 

Στο βουλευτικό παιχνίδι πάντως θέλησαν κάποιοι να εμπλέξουν και το όνομα του Δημάρχου Κορινθίων. Υπάρχουν κέντρα που αναφέρουν το Βασίλη Νανόπουλο ως υποψήφιο Βουλευτή. Ο ίδιος βέβαια έχει πολλάκις ξεκαθαρίσει πως επιδιώκει 2 θητείες στο δήμο Κορινθίων.

 

Με ποιόν θα είναι υποψήφιος ο Χρήστος Κορδώσης; Στενεύουν τα χρονικά περιθώρια και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ θα πρέπει να αποφασίσει εάν έχει την πολιτική δύναμη να αντιταχθεί στο κόμμα στο οποίο βρέθηκε για χρόνια, το κόμμα που τον στήριξε και βέβαια το κόμμα που του έδωσε αξιώματα στα όργανά του. Κι αν το πράξει, πόσο βέβαιο είναι ότι όσοι ψήφισαν τον Νεοδημοκράτη Χρήστο Κορδώση θα ψηφίσουν το 2023 τον Χρήστο Κορδώση που θα κατέλθει με τον υποψήφιο δήμαρχο του ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ; Μην ξεχνάμε άλλωστε πως στην τελευταία αναμέτρηση η εκλογή ήταν οριακή.

 

Πολλοί οι υποψήφιοι δήμαρχοι στα πηγαδάκια, αλλά επισήμως τίποτα ακόμα. Ποιος θα αποφασίσει να κάνει το μεγάλο βήμα; Ο χρόνος γαρ εγγύς!

 

Ο Πέτρος στην περιφέρεια πάντως δεν φαίνεται να αλλάζει την ομάδα. Παρ ότι δεν κέρδισε στην τελευταία αναμέτρηση. Ο πρώην περιφερειάρχης δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη στα στελέχη του η τελευταία εμφάνιση στην Κορινθία το απέδειξε.

 

Καραμπόλα υπουργών χθες στην Κόρινθο και που να πρωτοπάς! Δήμας στο Ειδικό σχολείο, Ταγαράς στο Χιλιομόδι όπως έγραψε ο τοπικός Πρόεδρος της Κλένιας (ο ίδιος ο Υπουργός δεν γνωστοποίησε την παρουσία), που να πρωτοπάνε και οι αιρετοί και οι ψηφοφόροι!

 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz