Connect with us

Επικαιρότητα

Κορινθία τη…σήμερον!

Published

on

Έτσι θα πορευτεί το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Κορινθία; Αυτή είναι η εικόνα; Η ανανέωση; Η χθεσινή παρουσία, επισκέψεις και επαφές δεν άφησαν και τις καλύτερες των εντυπώσεων, σίγουρα αυτή η εικόνα δεν ήταν κόμματος εξουσίας. Αλήθεια, οι υποψήφιοι βουλευτές που ήταν; Είχαν ενημερωθεί; Οι ώρες είναι εκλογικές…

 

Ούτε η Πηνελόπη να ήταν η αντιδημαρχία Οικονομικών. Όσο περνούν οι ώρες οι «μνηστήρες» αυξάνονται με το δήμαρχο Κορινθίων να έχει αρκετές επιλογές μέχρι και την τελική του απόφαση. Τελικά, στην θεωρία κανείς δεν θέλει την καρέκλα και το αξίωμα αλλά μόλις είναι διαθέσιμα, ωσάν τα σαλιγκάρια!

 

Νέα υπονοούμενα από τον πρώην πρόεδρο του Επιμελητηρίου στον νυν. Επιθέσεις χωρίς υπόβαθρο και με αμφισβητούμενο στόχο. Έτσι θα πορευθείτε στα κοινά; Με αυτές τις πρακτικές; Λόγια ξεκάθαρα. Αν υπάρχει το οτιδήποτε μεμπτό να το πείτε. Ξεκάθαρα. Κουράστηκε ο κόσμος και πια δεν σας ακούει.

 

Ποια αδέσποτα; Ποιο ενδιαφέρον; Κανένας εκ των διαδικτυακά ευαίσθητων δημοτικών συμβούλων δεν έδωσε το παρών στην σύσκεψη με την ειδική γραμματέα του υπουργείου εσωτερικών. Μπράβο στον κΕγγλέζο που αν και ασκεί δριμύτατη κριτική βρέθηκε στην σύσκεψη.Οι απουσίες αφορούν και εκπροσώπους των ΜΜΕ που από το βήμα τους πολύ συχνά ασκούν έντονη κριτική. Η σημερινή σύσκεψη ήταν η καταλληλότερη ευκαιρία για απαντήσεις αλλά…

 

Η κ.Φάλια Παπαγιαννοπούλου θαρρώ δεν χρειάζεται να την εκπροσωπήσει κανένας. Εφόσον το επιθυμεί θα τοποθετηθεί δημόσια για την αποχώρηση της απο το ΚΕΠΑΠ και θα επεκταθεί στους λόγους. Η πολιτική εκμετάλλευση που επιχειρείται απο εκείνους που θέλουν να χτυπήσουν το ΚΕΠΑΠ ή το δήμο είναι το λιγότερο απαξιωτική για την ίδια την κ.Παπαγιαννοπούλου. Δεν είναι όλα για εκλογές βρε παιδιά.

“Δεν μπορεί να κάνει έργο” είπε ο Μπάμπης Ντιγκιρλάκης σήμερα στο ραδιόφωνο για την δημοτική αρχή. Δίκιο θα του έλεγα πως έχει αλλά να… Η δημοτική αγορά, το πανεπιστήμιο που δεν στεγάστηκε ποτέ, το επιχειρηματικό πάρκο που ακόμα περιμένουμε, η αξιοποίηση του σταθμού του ΟΣΕ, έργα που πάντα ήθελε και άκουγε η πόλη αλλά δεν έγιναν στην δημαρχιακή θητεία της οποίας μέλος ήταν, ως αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και μετέπειτα σύμβουλος για το επιχειρηματικό πάρκο, ο κ.Ντιγκιρλάκης  με κάνουν να μην μπορώ!  Γιατί μπορεί πράγματι να μην μπορεί η νυν δημοτική αρχή. Αλλά δεν μπόρεσε και η δική σας βρε Μπάμπη. Της πορείας ευθύνης. Που έγινε ΠΝΟΗ. Εκτός κι αν το όλο ζήτημα ήταν…το όνομα!

 

Εκλογές κάνει ο Τάσος Γκιολής, τέλος! Ο γιατρός δεν έχει σταματήσει λεπτό να βρίσκεται παντού! Στη Ρίζα του Ξυλοκάστρου οι σημερινές φωτογραφίες. Να τρίζει η καρέκλα του Κώστα Κόλλια; ή μήπως άλλη καρέλα;  Ο Τάσος Γκιολής λέει το ρεπορτάζ θα είναι στο βουλευτικό της ΝΔ!

 

Σούλι – τραγάνα έχει κάνει το Τρίπολη – Κόρινθος ο Περιφερειάρχης. Και πάλι στην Π.Ε Κορινθίας για υπογραφές συμβάσεων. Αλήθεια, υπάρχει κάποιος λόγος για τα σούρτα φέρτα; Η κ.Αθηνά Κόρκα ως χωρική δεν έχει δικαίωμα υπογραφής; Η υποβάθμιση στελεχών και ειδικά στην Κορινθία δεν θα έπρεπε να αποτελεί επιλογή για τον Παναγιώτη Νίκα, αν είναι επιλογή. Διότι στις τελευταίες εκλογές η Κορινθία έδωσε τη νίκη και μάλιστα…λόγω σπρωξίματος από το ΠΑΣΟΚ. Μην τα ξεχνάμε!

 

 

Continue Reading
Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz