Καιρός: Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί για αισθητότατη πτώση της θερμοκρασίας από τη Δευτέρα έως και την Τετάρτη, βροχές, καταιγίδες και διαδοχικά βαρομετρικά…

Βαρομετρικά χαμηλά που σε δεύτερη φάση, από την Τετάρτη και μέχρι και το επόμενο Σαββατοκύριακο, είναι εξαιρετικά πιθανό να φέρουν αρκετό νερό, αλλάζοντας -επιτέλους- τον καιρό και σε περιοχές που τελούν υπό καθεστώς ασφυκτικής ανομβρίας στην κεντρική και βόρεια χώρα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου καταγράφει όλα τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα, με πλήρη λεπτομέρεια για τις περιοχές που θα μπουν στο επίκεντρο της κακοκαιρίας που ξεκινά από την Κυριακή και θα διαρκέσει έως και τη Δευτέρα, αλλά και τα επόμενα συστήματα που θα περάσουν πάνω από την Ελλάδα από την Τετάρτη.

Κάνει λόγο για διαδοχικά βαρομετρικά που θα φέρουν αρκετές βροχοπτώσεις, ίσως και έντονες τοπικά και σε περιοχές που μέχρι τώρα βιώνουν -ίσως- τον πιο άνομβρο Νοέμβρη των τελευταίων 40 ετών.

Οσο για τη θερμοκρασία, από τη Δευτέρα ψυχρές αέριες μάζες χειμερινού τύπου θα εισβάλλουν στη χώρα μας, ρίχνοντας εντυπωσιακά τον υδράργυρο σε μονοψήφια νούμερα στη βόρεια Ελλάδα.

Πηγή: dokari.gr