Κόσμος
Κάννες: Ξεγυμνώθηκε μπροστά στους φωτογράφους για να στηρίξει την Ουκρανία

Αναστάτωση προκλήθηκε στο κόκκινο χαλί του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών όταν εμφανίστηκε μια γυμνή ακτιβίστρια που θέλησε να αποδοκιμάσει τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.
Μάλιστα, χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών ασφαλείας για την απομάκρυνσή της.
Η γυναίκα έσκισε το φόρεμά της, αποκαλύπτοντας το γυμνό στήθος της όπου είχε ζωγραφίσει την ουκρανική σημαία και τη φράση «Σταματήστε να μας βιάζετε», ενώ κόκκινα αποτυπώματα χεριών φαίνονταν στους γλουτούς της.

Η ακτιβίστρια φώναζε συνθήματα κατά της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία, καθώς οι φρουροί την απομάκρυναν αφού πρώτα την τύλιξαν με ένα τζάκετ.
Η διαμαρτυρία έγινε λίγη ώρα πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Three Thousand Years of Longing», εν αναμονή της άφιξης των πρωταγωνιστών Ίντρις Έλμπα και Τίλντα Σουίντον.
Πηγή:newsit.gr
-
Ατζέντα17 ώρες ago
Έναρξη καλοκαιρινών εκδηλώσεων & “Σικυωνίων 2022” στο Κιάτο
-
Οικονομία15 ώρες ago
Μάσκες και αντισηπτικά ακριβαίνουν από 1η Ιουλίου – Επιστρέφει ο ΦΠΑ στο 24%
-
Ατζέντα15 ώρες ago
-
Επικαιρότητα13 ώρες ago
Μέτσοβο: Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 16χρονος που αγνοούνταν στη λίμνη Αώου
-
Μουσική16 ώρες ago
Η έκπληξη γενεθλίων στην Πάολα την ώρα που τραγουδούσε – Αποθέωση και λουλούδια… βουνό
-
Ελλάδα16 ώρες ago
Χίος: Ο καπετάνιος πήρε άριστα για ακόμα μία φορά – Δείτε τη μανούβρα που κράτησε τρία λεπτά