Της Γιώτας Μπάγκα

Μια συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον παραχώρησε η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του «Μετώπου Νίκης» κ. Ραχήλ Μακρή, στην εκπομπή της Γιώτας Μπάγκα “my radio , my art”  στον ραδιοφωνικό σταθμό My Radio 89,6. Η κ. Μακρή χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τα εθνικά ζητήματα, χαρακτήρισε ως ελληνόφωνο  το πολιτικό σύστημα και το κατηγόρησε για ισλαμολαγνεία.  Διατύπωσε σφοδρότατες κατηγορίες εναντίον της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά, χαρακτηρίζοντας ως απαράδεκτες τις δηλώσεις Δένδια για τα 16 στρέμματα ελληνικού εδάφους που κατέλαβαν οι Τούρκοι.

Δυσοίωνες ήταν οι προβλέψεις της και  στον τομέα της οικονομίας, καθώς μίλησε για την εθνική σύνταξη των 365 ευρώ για όλους τους Έλληνες, αλλά και για επικείμενες μειώσεις μισθών και συντάξεων, καθώς όπως παρατήρησε επέρχεται σφοδρή οικονομική κρίση, ανάλογη με αυτή του 1929- 1932 με οδυνηρά αποτελέσματα για τη χώρα και τους πολίτες.

Επεσήμανε παράλληλα πως η ορθοδοξία βρίσκεται υπό διωγμόν και χαρακτήρισε τον μητροπολίτη Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο άξιο ιεράρχη.

Παρακολουθήστε την συνέντευξη παρακάτω: