• Παίζει φιλανθρωπικό αγώνα με τον ΚΑΟ Κορίνθου στις 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο Κορίνθου 

 

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχωρά εν όψει και των γιορτών η ομάδα μπάσκετ της πόλης μας. Ο ΚΑΟ Κορίνθου παίζει σήμερα στις 18:00 το απόγευμα φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ για την στήριξη του Ευθύμειου Κέντρου . Η ομάδα που θα φτάσει στην πόλη μας για να συνδράμει είναι η Εθνική Ομάδα Ενόπλων δυνάμεων και αυτό αν μη τι άλλο αποτελεί τιμή.  Στόχος των διρογανωτών είναι ένα γεμάτο γήπεδο προκειμένου ο καθένας να βάλει στον κουμπαρά του κέντρου ότι επιθυμεί και μπορεί. Το εισιτήριο είναι συμβολικό και επαφίεται στην διάθεση του καθενός.

Η ανακοίνωση της ομάδας

Αγάπη είναι μόνο να δίνεις… κι αυτές τις ημέρες τις γιορτινές περισσότερο από ποτέ!

Ο ΚΑΟ Κορίνθου, συνεχίζοντας να παίζει μπάσκετ προσφέρει στην κοινωνία της πόλης που διακαώς τον στηρίζει σε κάθε του βήμα.

Αύριο Τετάρτη  8.12.21, στις 18:00 το απόγευμα, υποδέχεται στο κλειστό Γυμναστήριο της Κορίνθου  την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ των Ενόπλων Δυνάμεων για μια φιλική αναμέτρηση με καλό σκοπό!

Το εισιτήριο θα είναι συμβολικό!  Ό,τι ο καθένας επιθυμεί και μπορεί να δώσει! Κι αυτό προαιρετικά…

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα αποδοθούν στο Ευθύμειο Κέντρο  της Κορίνθου, ένα κέντρο που καταγράφει σπουδαίο έργο στην Κορινθία φροντίζοντας  παιδιά με ειδικές ανάγκες και δεξιότητες και στηρίζοντας τις οικογένειες τους.

Σας περιμένουμε όλους!

Γιατί η αγάπη, η φροντίδα και η στήριξη δεν μπορούν να είναι προαιρετικές…Ειδικά αυτές τις Γιορτινές Μέρες!

Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα