Τον χαμό ενός νέου ανθρώπου θρηνεί η Κορινθία, ο 35χρονος  Ι.Δ  άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή στα επείγοντα του νοσοκομείου Κορίνθου. Στις ώρες που έχουν περάσει καταγράφεται η θλίψη αλλά και όλα τα γιατί που εκπορεύονται απο έναν αιφνίδιο θάνατο από την οικογένεια του νεαρού άντρα, γίνεται λόγος για παρενέργειες εμβολιασμού στον οποίον είχε προxωρήσει ο 35χρονος τις προηγούμενες ημέρες. Το Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, χθες Κυριακή, εξέδωσε ανακοίνωση για το περιστατικό την οποίαν υπογράφει ο Διοικητής Γρηγόρης Καρπούζης. Στην ανακοίνωση παρατίθεται το χρονικό των γεγονότων με την σημείωση “Τα ειλικρινά και πηγαία ανθρώπινα συναισθήματα μας δεν είναι δυνατόν να υποχωρήσουν στην αλήθεια, στην πραγματικότητα και τα αίτια θανάτου του ανωτέρω, που ουδεμία σχέση έχουν με όσα αναφέρονται και αβάσιμα ισχυρίζονται κάποιοι από τους οικείους του θανόντος.”

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
Η Διοίκηση και το Προσωπικό του Νοσοκομείου Κορίνθου, εκφράζουν τη λύπη τους και τα ολόθερμα συλλυπητήρια τους για τον ξαφνικό και αδόκητο θάνατο του συμπολίτη μας Ι. Δ. ηλικίας 35 ετών , που επήλθε στο χώρο των Επειγόντων Περιστατικών, του Νοσοκομείου 24η Ιουλίου. Τα ειλικρινά και πηγαία ανθρώπινα συναισθήματα μας δεν είναι δυνατόν να υποχωρήσουν στην αλήθεια, στην πραγματικότητα και τα αίτια θανάτου του ανωτέρω, που ουδεμία σχέση έχουν με όσα αναφέρονται και αβάσιμα ισχυρίζονται κάποιοι από τους οικείους του θανόντος.
Ο ανωτέρω διακομίσθηκε στο χώρο Επειγόντων Περιστατικών από το ΕΚΑΒ ώρα 22:50΄ στις 23-07-2021 με συμπτώματα δύσπνοιας, ταχυκαρδίας και πυρετού 38,5C και με αναφερόμενο rapid test Covid-19 θετικό.
Υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο για Covid-19 και ευρέθη θετικός.
Ευρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση αν και κατανοούμε τον ανθρώπινο πόνο των οικείων του, αποκαθιστώντας την αλήθεια να διαψεύσουμε όσα αναληθή και κακόπιστα βλέπουν το φως της δημοσιότητας και που αποδίδουν τον θάνατο του στο προ του θανάτου του εμβολιασμό του την 16 Ιουλίου 2021 (1η δόση) .
Κατά την προσέλευση του στα πρώτα τρία (3) λεπτά, ο ασθενής υπέστη ανακοπή καρδιάς λόγω της βαρύτατης υποξαιμίας με την οποία προσεκομίσθη στο Τ.Ε.Π.
Επακολούθησε άμεση ενδοτραχειακή διασωλήνωση και άμεση έναρξη καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης.
Παρά τις επίμονες και έντονες προσπάθειες των Ιατρών και του Νοσηλευτικού προσωπικού, δυστυχώς κατέληξε και να καταστήσουμε γνωστό ότι ο ανωτέρω λόγω και της διάπλασής του και του βάρους του και της υποξαιμίας του, δεν κατόρθωσε να ανταπεξέλθει στη ασθένειά του από Covid-19, όπως προαναφέρεται.
Δεν είναι δυνατόν κάποιοι τεχνηέντως να παραποιούν την αλήθεια, να διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα και να αποδίδουν τον θάνατο του ανωτέρω στον εμβολιασμό του και όχι στις επί πολλές ημέρες παραμονή του στην οικία του εμπύρετος και με μικρό κορεσμό οξυγόνου, συνέπεια της νόσησης του από Covid-19.
Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γ.Ν.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΗΣ
Λίγες ώρες ωστόσο μετά την δημοσιοποίηση της ανωτέρω ανακοίνωσης, post του Αντιπροέδρου του Νοσοκομείου Άκη Παρασκευόπουλου δημιουργεί ερωτηματικά αφού φαίνεται να παίρνει αποστάσεις απο την συγκεκριμένη ανακοίνωση, αν και δεν υπάρχει σαφής αναφορά στην εν λόγω η επισήμανση ωστόσο “αποφασεις ,ανακοινωσεις ,δελτια τυπου κοκ που δεν τις κοινοποιω εγώ ή δεν εχουν την υπογραφη μου την ψηφιακη ή την έγγραφη δεν σημαίνει ότι τις γνωρίζω ή και τις αναγνωρίζω” είναι χαρακτηριστική πολλώ δε  μάλλον όταν αυτήν την ανακοίνωση ο Αντιπρόεδρος δεν την έχει κοινοποιήσει και δεν την έχει υπογράψει.
Το Post του κ.Παρασκευόπουλου 
Έχοντας προφανώς την ίδια αίσθηση για τους λόγους και το αντικείμενο της ανάρτησης, προ ολίγου, απάντησε με σχόλιο στο συγκεκριμένο post ο υπογράφων την ανακοίνωση Διοικητής Γρηγόρης Καρπούζης στο οποίο συνιστά προσοχή και τονίζει την αρμοδιότητα της απαντήσεως.