Ελλάδα
Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο πατέρας μου μαχαίρωσε με φαλτσέτα την μάνα μου»

Καλεσμένη στο The 2Night Show ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία μίλησε για πρόσωπα και καταστάσεις που σημάδεψαν τη ζωή της.
Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε και στα δύσκολα παιδικά της χρόνια αλλά και στην κακοποίηση της μητέρας της.
«Ο πατέρας μου με φαλτσέτα μαχαίρωσε την μάνα μου. Ήμουν ένα παιδί και βλέπεις πόσο παγωμένα σου περιγράφω αυτή την ιστορία σήμερα, ήμουν παιδί κάτω στο πάτωμα και του τραβούσα το παντελόνι, γιατί την σκότωνε μπροστά μου και πήρα την μάνα μου και την πήγα εγώ στην αστυνομία», είπε.
Και συμπλήρωσε: «Ποια γειτονιά; Δεν ήξερε η γειτονιά που έμενα εγώ ότι ο πατέρας μου κακοποιούσε την μάνα μου, ξέρεις πόσες νύχτες πηγαίναμε και μέναμε σε γειτόνισσες, σε πόσα σπίτια κοιμήθηκα, σε πόσα πατώματα».
-
Ελλάδα22 ώρες ago
Κοροναϊός: Τα δύο σενάρια που εξετάζονται για τα μέτρα από Σεπτέμβριο – Τι είπε ο Πλεύρης
-
EDITOR7 ώρες ago
Κατεβάζουν “ρολά” οι Δήμαρχοι;
-
EDITOR7 ώρες ago
Στήριξη στους συμβασιούχους του νοσοκομείου από τον Γ.Ψυχογιό
-
EDITOR6 ώρες ago
Τα πρώτα Led φωτιστικά στα “Καλάμια”
-
EDITOR3 ώρες ago
Κορινθία τη…σήμερον!
-
Ελλάδα21 ώρες ago
Βενζίνη: Φουλάρουν το ρεζερβουάρ και εξαφανίζονται
-
EDITOR5 ώρες ago
Ξεκινά σήμερα στις 18:00 το…Επαναστατικό Συνέδριο!
-
EDITOR4 ώρες ago
Τα είπαν σε “θερμό κλίμα” Νίκας – Τσιώτος