Η νεαρή κοπέλα έχει ελαφρύ προβάδισμα μεταξύ των υποψηφίων που διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας μας στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Η αρμόδια επιτροπή της ΕΡΤ για τη Eurovision, όπως λένε οι πληροφορίες του ethnos.gr, βλέπει με καλό μάτι μια πιθανή υποψηφιότητα της Στεφανίας Λυμπεράκης, η οποία ήδη κάνει καριέρα στο εξωτερικό και θεωρείται μεγάλο ταλέντο.


Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες, η Στεφανία, που έχει εκφράσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον της να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του Ρότερνταμ, έχει υποβάλει αίτηση συμμετοχής για τον διαγωνισμό που συνοδεύεται από τρία τραγούδια, εκ των οποίων τα δύο -όπως λέγεται- φέρουν την υπογραφή του γνωστού Έλληνα συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλου.

Το θέμα της εκπροσώπησης της Ελλάδας στην 65η Eurovision αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει μέσα στον Γενάρη με τη γνωστοποίηση των οριστικών αποφάσεων της αρμόδιας επιτροπής της ΕΡΤ.

Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια που ζει και κάνει καριέρα στην Ολλανδία είναι μόλις 17 ετών και σύμφωνα με τους ειδικούς διαθέτει όλο το απαραίτητο πακέτο για να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο διαγωνισμό του Ρότερνταμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Στεφανία εκπροσώπησε την Ολλανδία στην «Junior Eurovision», κατακτώντας την όγδοη θέση. Λίγους μήνες πριν είχε πάρει μέρος και στο «The Voice Kids», ενώ συμμετείχε και στην πιο δημοφιλή παιδική χορωδία της Ολλανδίας.


Θεωρείται, μάλιστα, ανερχόμενη δύναμη στον θαυμαστό κόσμο των social media, καθώς έχει περισσότερους από 250.000 followers στο Instagram. Στην Ελλάδα, η Στεφανία είχε εμφανιστεί στα περσινά «MAD Video Music Awards» μαζί με την Ιλένια Ουίλιαμς και την Κόνι Μεταξά.

Πηγή:ethnos.gr