Ελλάδα
Ευλογιά των πιθήκων – Λινού : «Κυκλικός εμβολιασμός» και προμήθεια εμβολίων

Σεμινάρια για τον ιατρικό κόσμο και μάσκα για τους πολίτες, αφού έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα χρήσιμο εργαλείο, προτείνει η καθηγήτρια Επιδημιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνά Λινού για την αντιμετώπιση της ευλογιάς των πιθήκων.
Επίσης, προτρέπει τους πολίτες να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με «ψυχραιμία» και τους συστήνει «να είναι επιφυλακτικοί με εκείνους που έχουν ένα είδος βλάβης στο δέρμα τους ή βήχουν έντονα σε κοντινή απόσταση από εκείνους».
Την ίδια ώρα υποστηρίζει ότι οι γιατροί πρέπει να εκπαιδευτούν μέσω σεμιναρίων, καθώς είναι μία ασθένεια άγνωστη ακόμα και στον ιατρικό κόσμο.
-
EDITOR22 ώρες ago
Πνευματικός: Στηρίζω την πολιτική Νανόπουλου στο νερό
-
Ελλάδα21 ώρες ago
Ανατροπή νταλίκας στην Αθηνών-Κορίνθου: Γέμισε με μπίρες ο δρόμος!
-
Επιχειρήσεις9 ώρες ago
Eγκαίνια του νέου τεχνικού πολυκαταστήματος Tsopanakis Paints Tools, στο Λουτράκι (Foto & Video 10/06)
-
Επικαιρότητα22 ώρες ago
Κορινθία τη…σήμερον!
-
Επικαιρότητα19 ώρες ago
Απελευθερώνεται η Αρχαία από τα αυτοκίνητα
-
Αυτοδιοίκηση16 ώρες ago
Ο Πούρος, το χαφιεδότσουρμο και…οι χαμένες φωτογραφίες!
-
Επικαιρότητα17 ώρες ago
Ο Απόστολος Παύλος …μετακινεί την λαική αγορά του ΣΥνοικισμού!
-
Ατζέντα11 ώρες ago
Πολλές Harley Davidson (HOG Athena chapter) & Συναυλία των 1550 το Σάββατο 25/06 στο Κιάτο