Ελλάδα
Εξασφάλιση χρηματοδότησης για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων


Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης βρίσκεται μεταξύ των 107 συνολικά δήμων της χώρας. Είναι μοναδικός δήμος στο Ν. Κορινθίας, που επιλέχθηκε βάσει κριτηρίων να χρηματοδοτηθεί, με κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Εσωτερικών και Αγροτικής Ανάπτυξης, για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αδέσποτων ζώων. Προσέχουν τα αδέσποτα στη πράξη.
Η Δημοτική Αρχή και το προσωπικό του δήμου καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια στην διαχείριση των αδέσποτων ζώων αναδεικνύεται ως μια αναγκαιότητα που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής και για την οποία αξιοποιώντας ιδίους πόρους και χρηματοδοτήσεις προκειμένου να συμβάλουν στην ουσιαστική βελτίωση της κατάστασης.
Ως επιτακτική κρίνεται και η συνεργασία όλων των εθελοντών φιλόζωων της περιοχής ώστε όλες οι δυνάμεις να συστρατευθούν συμβάλλοντας αποτελεσματικότερα στη προσπάθεια περιορισμού του λυπηρού αυτού φαινομένου.
-
Επικαιρότητα9 ώρες ago
Αγγλία: Ήταν τρία χρόνια νεκρή στο σπίτι της, εντοπίστηκε «μουμιοποιημένη» – «Χρειάζομαι βοήθεια»
-
Επικαιρότητα12 ώρες ago
Ισθμός της Κορίνθου: Πύλη εισόδου για επισκέπτες από 65 χώρες
-
Επικαιρότητα11 ώρες ago
Μεξικό: Φονική επίθεση από λευκό καρχαρία – Αποκεφάλισε δύτη
-
Ελλάδα12 ώρες ago
Εύη Βατίδου: «Δεν συμπαθώ καθόλου τη σύντροφο του Αλέξη Κούγια»
-
Αυτοδιοίκηση8 ώρες ago
Κορινθία: Δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων από 30/1 έως 5/2/2023
-
Ελλάδα12 ώρες ago
Ελληνίδα πήγε στην Ιταλία και ζήτησε κέτσαπ για την καρμπονάρα της – Δείτε τι απάντηση πήρε! (Video)
-
Επικαιρότητα11 ώρες ago
Στο Άμστερνταμ κατασκευάζουν χώρους στάθμευσης ποδηλάτων κάτω από το νερό
-
Κόσμος5 ώρες ago
Το… αμφίβιο εκδρομικό πούλμαν που μάλλον δεν θα επέλεγαν πολλοί