Ελλάδα
Δια βίου διαγραφή από το ΣΕΗ για Φιλιππίδη, Κιμούλη, Χαϊκάλη

Γενική συνέλευση πραγματοποίησε το απόγευμα της Κυριακής το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών με κεντρικό θέμα την οριστική διαγραφή και των ηθοποιών Πέτρου Φιλιππίδη, Γιώργου Κιμούλη και Παύλου Χαϊκάλη.
Για τον λόγο αυτό, το μέλλον των τριών δημοφιλών καλλιτεχνών τέθηκε στην ευχέρεια των μελών του ΣΕΗ αφού πρώτα ενημερώθηκαν πλήρως για τις καταγγελίες που έχουν κατατεθεί εις βάρος τους στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ.
Σε μια πολύωρη συνέλευση, με μεγάλη συμμετοχή των μελών του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, η απόφαση πάρθηκε κατά την οποία στο εξής ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιώργος Κιμούλης και ο Παύλος Χαϊκάλης δεν θα ανήκουν πια στο σωματείο.
Ειδικότερα, στη γενική συνέλευση του ΣΕΗ, ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία η δια βίου διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη, του Γιώργου Κιμούλη και του Παύλου Χαικάλη.
-
Υγεία19 ώρες ago
Κλιματιστικά: μύθοι και αλήθειες για τη χρήση τους
-
Ελλάδα24 ώρες ago
Στις ράγες το «Λευκό βέλος»: Εικόνες μέσα από την αμαξοστοιχία-«αστραπή»
-
Καιρός7 ώρες ago
Καιρός: Κατεβάστε πάλι χειμωνιάτικα – Έρχεται μεγάλη πτώση θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες
-
Επικαιρότητα7 ώρες ago
Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Την ενοχή του συζυγοκτόνου ζήτησε η εισαγγελέας – «Κοίμισε το παιδί και ανέβηκε να σκοτώσει»
-
Ελλάδα6 ώρες ago
Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για την αυτοκτονία 12χρονου στα Κάτω Πατήσια
-
Ελλάδα5 ώρες ago
The 2night Show: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Κωνσταντίνο Τσαμαδό και τον Γιώργο Σαρρή
-
Ελλάδα2 ώρες ago
Γλυκά Νερά: Ένοχος για τον φόνο της Καρολάιν ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος
-
Ελλάδα2 ώρες ago
«Ματωμένο φεγγάρι»: Εντυπωσιακές εικόνες από την Ελλάδα και τον κόσμο