Ένα ρετρό ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Hθοποιοί εναντίον δημοσιογράφων, την άνοιξη του 1963. Ευκαιρία να βγάλουν οι ηθοποιοί το άχτι τους για τις κριτικές των δημοσιογράφων λέει αστειευόμενος ο σχολιαστής της αναμέτρησης.

Μεταξύ των παικτών της ομάδας των ηθοποιών στο βίντεο από τα Ελληνικά Επίκαιρα που ανήκει στο αρχειακό υλικό της ΕΡΤ διακρίνονται οι Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Βουτσάς, Γιώργος Πάντζας, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Ντούζος και Νίκος Κούρκουλος. Τον αγώνα παρακολουθεί και η ηθοποιός Τζένη Καρέζη με τον δημοσιογράφο Ζάχο Χατζηφωτίου. 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Ομάδες ηθοποιών και δημοσιογράφων δίνουν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, την Άνοιξη του 1963. Μεταξύ των μελών της ομάδας των ηθοποιών διακρίνονται οι Τάσος Γιαννόπουλος, Κώστας Βουτάς, Γιώργος Πάντζας, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Ανδρέας Ντούζος και Νίκος Κούρκουλος. Τον αγώνα παρακολουθεί πλήθος θεατών, μεταξύ των οποίων διακρίνονται η ηθοποιός Τζένη Καρέζη και ο δημοσιογράφος Ζάχος Χατζηφωτίου. Χρέη ραδιοφωνικού σχολιαστή του αγώνα εκτελεί ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολουθεί η απονομή του επάθλου στη νικήτρια ομάδα των ηθοποιών, η οποία στη συνέχεια κάνει το γύρο του θριάμβου.

Δημοσιεύτηκε από Η Γωνιά του Συλλέκτη στις Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019

Στον ρόλο του ραδιοφωνικού σχολιαστή του αγώνα, ο ηθοποιός Κώστας Ρηγόπουλος. Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ακολουθεί η απονομή του επάθλου στη νικήτρια ομάδα των ηθοποιών, η οποία στη συνέχεια κάνει και το γύρο του θριάμβου.