Γλυκά Νερά: «Είχαν τα πάντα και δεν έχουν τίποτα μέσα σε λίγες στιγμές»

Εκείνη, μεγαλωμένη στην Αλόννησο, αριστούχος μαθήτρια και εξαιρετικά ταλαντούχα. Εκείνος, με εξοχικό στο νησί, πήγαινε τα καλοκαίρια και βρήκε στο πρόσωπο της, τον έρωτα της ζωής του. Η Καρολάιν ήταν τότε, μόλις 16 ετών…

«Ήταν πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Ζούσαν ο ένας για τον άλλο» αναφέρουν στο LiveNews δάσκαλοι της άτυχης κοπέλας, που δολοφονήθηκε χθες στα Γλυκά Νερά, μέσα στο σπίτι της, δίπλα στο μωρό της.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση της τραγωδίας, θρηνεί όλη η Αλόννησος. Ο τόπος, από τον οποίο ξεκίνησαν όλα. Η νεαρή ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο νησί και συμμετείχε σε όλες τις κοινωνικές δραστηριότητες.

Και μπορεί να μετακόμισε στην Αθήνα, ωστόσο ανέβαζε συνεχώς φωτογραφίες από το αγαπημένο της νησί. Πάντα χαμογελαστή σε διακοπές αλλά και απλές στιγμές της καθημερινότητας.

«Βλέπαμε και παρακολουθούσαμε αυτό το ζευγάρι, τον έρωτά του και την αγάπη που είχε και πόσο πρόσεχε και κοιτούσε ο ένας τον άλλον» είπε στο MEGA μια καθηγήτρια της άτυχης κοπέλας.

Η γέννηση του παιδιού τους, ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Τώρα, συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Τα βασανιστικά ερωτήματα παραμένουν. Ποιοι και γιατί την σκότωσαν.

«Δεν πιστεύουμε ότι χάθηκε αυτό το πλάσμα και με αυτό τον τρόπο. Είχαν τα πάντα και δεν έχουν τίποτα μέσα σε λίγες στιγμές» ανέφερε η δασκάλα της άτυχης 20χρονης.

«Ήταν πρώτη μαθήτρια»

Από την Αλόννησο μίλησε στο ΜEGA η Δέσποινα Χριστοφή, καθηγήτρια της Καρολάιν.

«Την είχα όλα αυτά τα χρόνια, πρώτη μαθήτρια. Πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με άριστα. Και μέσα σε όλα αυτά κατάφερε να φτιάξει μια ονειρεμένη οικογένεια. Θεωρούσαμε όλοι ότι η ζωή της ήταν ένα παραμύθι. Ήταν σαν πριγκίπισσα και ο άνδρας της ο πρίγκιπάς της. Δεν μπορούμε να φανταστούμε πόσο άδοξα τελείωσε το παραμύθι για ένα παιδί που διψούσε για ζωή. Ήθελε να ζήσει τα πάντα. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε».

 

Πηγή:newsit.gr