Connect with us

Αυτοδιοίκηση

Γιάννης Σιάτος: “Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εγκαταλείψει πλήρως την Ορεινή Κορινθία”

Published

on

“Κάθε Φθινόπωρο και κυρίως τα τελευταία χρόνια, πλήθος κόσμου επισκέπτεται την Ορεινή Κορινθία, ένα τόπο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους. Στην πλειονότητα τους οι επισκέπτες μένουν ενθουσιασμένοι από την ομορφιά των τοπίων, τα αξιοθέατα της περιοχής καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες των επαγγελματιών της περιοχής. Παρ’ολα αυτά, όλοι ανεξαιρέτως , εκφράζουν την αγανάκτηση τους για το πολύ άσχημο οδικό δίκτυο και την παντελή απουσία πινακίδων σήμανσης.

*ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΤΟΣ

Περιοδεύοντας στην Ελλάδα, όλοι έχουμε διαπιστώσει ότι τις περιοχές ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς, οι Τοπικές αρχές – Περιφέρειες & Δήμοι- έχουν αναδείξει με ιδιαίτερη φροντίδα, προβολή και υποδομές στους κάθε λογής και Εθνικότητας ταξιδιώτες.

Στον δικό μας τόπο συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, οι πολίτες διαμαρτυρήθηκαν προς υποψηφίους με τον συνδυασμό Πτωχού που είχαν σημαντικές θέσεις και με την παρούσα περιφερειακή αρχή του κ,Νίκα.

O κ. Γκιολής, η κα Αθηνά Κόρκα, ο κ.Μουρίκης και άλλοι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι “τα άκουσαν” για την κακή κατάσταση του οδικού δικτύου.

Σε συγκεκριμένη έγκλιση των πολιτών ότι υπάρχουν έγκυρες πληροφορίες για ανάκληση του προγράμματος των εργασιών διαμόρφωσης & ασφαλτόστρωσης του χωματόδρομου Λίμνη Δόξα- Φενεός (Συβίστα) , απαντήθηκε πως αυτά είναι σενάρια που διακινεί ο Γιάννης Σιάτος επειδή είναι υποψήφιος με άλλο εκλογικό συνδυασμό.

Δεσμεύτηκαν δε, ότι ο συγκεκριμένος δρόμος θα υλοποιηθεί τον Οκτώβριο του 2023, και θα ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι.

Σήμερα , αρχές Νοεμβρίου του 2023 ο δρόμος Φενεός προς την λίμνη Δόξα, παραμένει στα ίδια χάλια, ενώ δεν υπάρχει καμία ένδειξη περί υλοποίησης κάποιου έργου. Παραμένει δε , άγνωστο αν το έργο έχει ανακληθεί η όχι.

Μετά από τέσσερα χρόνια που θα ξανάρθουν στην Ορεινή Κορινθία (αν έρθουν), θα ακούσουμε πάλι τα ίδια.

Οι αυτοδιοικητικές αρχές με τα πρόσωπα που τις εκπροσωπούν, οφείλουν ελάχιστη σοβαρότητα και σεβασμό απέναντι στους ξεχασμένους πολίτες της Ορεινής Κορινθίας.

Από υποσχέσεις , ανέξοδες δηλώσεις και χειραψίες ψηφοθηρίας χορτάσαμε! Θέλουμε έργα και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα .

Κατόπιν των ανωτέρω και έχοντας καταθέσει προεκλογικά πλήρες πρόγραμμα με όλους τους μικρούς και μεγάλους οδικούς άξονες που πρέπει να κατασκευαστούν και να συντηρηθούν απευθύνω το εξής ερώτημα σε όλους όσους ασκούν ήδη Περιφερειακή διοίκηση ή πρόκειται να αναλάβουν σημαντικές θέσεις από 1η του έτους :

Ποτέ θα φτιαχτούν οι δρόμοι στην Ορεινή Κορινθία;

Ποτέ θα σταματήσει η ταλαιπωρία των κατοίκων και των επισκεπτών της Ορεινής Κορινθίας;

Ποτέ επιτέλους θα τηρήσετε τον λόγο σας ;

*Ο κ. Γιάννης Σιάτος είναι νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη “Πρώτα η Πελοπόννησος” του Μανώλη Μάκαρη

Share this…
Continue Reading
Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz