Την ικανοποίηση του εκφράζει ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου Βασίλης Γεώργαρης για την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο άνοιγμα της αγοράς τη Δευτέρα.

«Αισθάνομαι ικανοποίηση που εισακούστηκαν οι «κραυγές αγωνίας» του εμπορικού κόσμου από την Κυβέρνηση και δόθηκε επιτέλους το πράσινο φως για το λιανεμπόριο» αναφέρει χαρακτηριστικά εκφράζοντας την βεβαιότητα του πως όλοι θα λειτουργήσουν υπεύθυνα.

«Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι έμποροι θα δείξουμε υπευθυνότητα, θα τηρήσουμε κατά γράμμα τα μέτρα προστασίας και θα αποδείξουμε ότι το λιανεμπόριο είναι ασφαλές  και δεν ευθύνεται για τη διασπορά του ιού, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχιστεί η λειτουργία του και δε θα επιβληθεί ξανά κλείσιμο των καταστημάτων μας.»

Η απόφαση έρχεται να ικανοποιήσει το αίτημα για επαναφορά των εμπόρων αλλά και των καταναλωτών βάζοντας τέλος στην κατάσταση ασφυξίας στην οποίαν είχε περιέλθει η αγορά!

«Το άνοιγμα του λιανεμπορίου από τη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου, θα δώσει πνοή και αισιοδοξία στους εμπόρους και την τοπική αγορά που έχει περάσει τόσο δύσκολα τον τελευταίο καιρό. Επιπρόσθετα, οι καταναλωτές  με την επαναφορά της εισόδου τους στα καταστήματα –click in shop- θα έχουν επιτέλους τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους και να εξυπηρετηθούν πληρέστερα» καταλήγει ο Πρόεδρος στη δήλωσή του.