Ενα τρυφερό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες. Σε αυτό βλέπουμε έναν αστυνομικό να περπατά σε ένα πάρκο και από πίσω του να τον ακολουθούν στη σειρά κάποια… παπάκια.

Ο λόγος για τον αστυνομικό Ενγκεχαλτ, από το τμήμα του Χιούστον, ο οποίος έβαλε τα παπάκια στη σειρά για να τα βοηθήσει να βρουν τη μητέρα τους, στο Πάρκο Μεμόριαλ, το οποίο έχει κλείσει εξαιτίας του κορωνοϊού.

Το αξιολάτρευτο στιγμιότυπο κατέγραψε η δημοσιογράφος του NBC, Πρισίλα Τόμσον, την ώρα που έκανε διάλειμμα, και το ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter. Μάλιστα, στην ανάρτησή της, γράφει ότι ο αστυνομικός βοήθησε και την ίδια όταν άφησε τα κλειδιά της μέσα στο αυτοκίνητο.

«Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον αστυνόμο Ενγκελχαρτ, ο οποίος όχι μόνο με βοήθησε αφού άφησα τα κλειδιά μου στο αυτοκίνητο το πρωί, αλλά βοήθησε και αυτούς τους μικρούς νεοσσούς να βρουν το δρόμο τους πίσω στη μαμά. Κι όλα αυτά ενώ έλεγχε ότι δεν υπάρχει κόσμος και ότι όλα τα πάρκα είναι κλειστά λόγω της COVID19», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: iefimerida.gr