Connect with us

EDITOR

Αρχαία Κόρινθος: Εγκαλούνται ο Πρόεδρος και τοπικοί σύμβουλοι

Published

on

Η τελευταία δήλωση του Προέδρου του ΣΕΑΝ Γιώργου Παπαμιχαήλ με αφορμή την ανάρτησή του για τον σπασμένο φανοστάτη και τον διάλογο που ακολούθησε στα σχόλια  περι ανυπαρξίας τοπικού συμβουλίου σε θέματα της Αρχαίας Κορίνθου, φαίνεται πως άνοιξε τον ασκό του Αιόλου στην περιοχή. Το αποδεικνύει η νέα ανάρτηση του Προέδρου στην ομάδα της Αρχαίας Κορίνθου, αυτή τη φορά για τον δρόμο προς τους Αγίους Αναργύρους, έναν δρόμο που παρουσιάζει μεγάλα προβλήματα και επικινδυνότητα τους τελευταίους 2 μήνες.

“Τι ενέργειες έχουν γίνει από πλευράς του (Τοπικού προέδρου) για το συγκεκριμένο θέμα και εάν έχει ενημερώσει τα μέλη του τοπικού συμβουλίου. Τα χώματα και οι πέτρες πάντως παραμένουν στο ίδιο σημείο μόνιμα” αναφέρει ο Γ.Παπαμιχαήλ και καταλήγει “Δυστυχώς υπάρχει τεράστια αδιαφορία και μεγάλη ευθύνη, από τον Πρόεδρο του χωριού μας, και από κάποια μέλη του τοπικού συμβουλίου. Τα σχόλια δικά σας.”

Ολόκληρη η ανάρτηση:
1. Πριν από περίπου 60 ημέρες έγινε ένα σοβαρό ατύχημα στο δρόμο προς τους Αγίους Αναργύρους διότι στο οδοστρώμα έχουν γίνει κατολισθήσεις.
Ακόμα και τώρα είναι γεμάτο με χώματα και πέτρες.
Θα ήθελα να μας απαντήσει ο πρόεδρος του χωριού μας ,τι ενέργειες έχουν γίνει από πλευράς του για το συγκεκριμένο θέμα και εάν έχει ενημερώσει τα μέλη του τοπικού συμβουλίου. Τα χώματα και οι πέτρες πάντως παραμένουν στο ίδιο σημείο μόνιμα.
2.Στην έξοδο του Αρχαιολογικού χώρου βρίσκεται το Ηρώον. Είναι ένα σημαντικό μνημείο και η πρώτη εικόνα των επισκεπτών το οποίο δυστυχώς όπως βλέπετε έχει γίνει αποθήκη. Η τουριστική περίοδος σε λίγο καιρό ξεκινάει.
Δυστυχώς υπάρχει τεράστια αδιαφορία και μεγάλη ευθύνη, από τον Πρόεδρο του χωριού μας, και από κάποια μέλη του τοπικού συμβουλίου. Τα σχόλια δικά σας.”
Άραγε θα απαντήσει το τοπικό συμβούλιο; Ο Πρόεδρος; Οι τοπικοί σύμβουλοι; Θα αναφέρουν ενέργειες που έχουν κάνει; Θα πουν γιατί επί 60 ημέρες καμία ενέργεια δεν έχει γίνει και εν τέλει… θα διευκρινίσουν “ποιος ο ρόλος του τοπικού συμβουλίου;” Ενεργός ή απλά διακοσμητικός;
Ο ΣΕΑΚ δείχνει διάθεση όχι αντιπολίτευσης αλλά παρέμβασης. Μέχρι πρότινος βάδιζε μαζί με τους τοπικούς συμβούλους οι οποίοι…στήριζαν τις δράσεις. Μετά τον διάλογο στην ανάρτηση του φανοστάτη οι συμπεριφορές άλλαξαν κυρίως επειδή οι σύμβουλοι δήλωσαν πως δεν πρόκειται να στηρίξουν καμία άλλη ενέργεια, εθελοντική, διότι αυτές είναι υποχρέωση του δήμου. Ο ΣΕΑΚ, με διαφορετική φιλοσοφία και στόχο, την ανάδειξη της Αρχαίας και την προαγωγή της, συνεχίζει στα αρχικά του βήματα αποκαλύπτοντας στην ουσία και τον ρόλο του τοπικού συμβουλίου, τις ενέργειες και μη, τις ευθύνες.
ΥΓ: Αν μη τι άλλο ένας απολογισμός του τοπικού συμβουλίου θα ήταν τώρα ιδιαιτέρως χρήσιμος και θα έβαζε τα πράγματα στην θέση τους. Θα υπάρξει; 

Continue Reading




Δημοφιλέστερα

2741076901 | info@mypressnet.gr


Copyright © 2022.Powered by Mindlabz