Ελλάδα
Από τα Ίμια είπε αντίο στο Υπουργείο Αμυνας ο Πάνος Καμμένος!


Με ένα στεφάνι στα χέρια και μπουφάν παραλλαγής, ο Πάνος Καμμένος έκανε γνωστό ότι πέταξε πάνω από τα Ίμια, όπως είχε κάνει και τον Ιανουάριο του 2015 όταν είχε πρωτοαναλάβει υπουργός Άμυνας, ως “τελική πράξη” της πενταετούς θητείας του.

Με tweet υψηλού συμβολισμού αποχαιρέτισε το υπουργείο Άμυνας ο Πάνος Καμμένος και πέταξε για άλλη μια φορά πάνω από τα Ίμια ώστε να τιμήσει τη συμπλήρωση 23 ετών από τα τραγικά γεγονότα του Ιανουαρίου του 1996.
Στην ανάρτησή του ο απελθών υπουργός αναφέρει: “Τελική πράξη από εκεί που ξεκίνησε το ταξίδι. Ίμια τώρα.Τιμή στους ήρωες Βλαχάκο, Καραθανάση, Γιαλοψό και σε όλους όσοι έπεσαν υπέρ πίστεως και πατρίδας. Το έθνος υποκλίνεται. Ευχαριστώ τους υπασπιστές μου, τον πιλότο ΣΝΧΗ Φιλίππου και το πλήρωμα του HU1 για όλα αυτά τα χρόνια”.
-
Επικαιρότητα17 ώρες ago
Θεσσαλονίκη-Έφιππη παρέλαση: Συμμετέχει Κορίνθια αμαζόνα
-
Επικαιρότητα22 ώρες ago
Καζίνο Λουτρακίου: Αναστάτωση προκαλεί η επαναπρόσληψη διευθυντικού στελέχους
-
Ελλάδα15 ώρες ago
Χάος με τα ΚΤΕΛ: Οι κάτοικοι της Δυτικής Αττικής εξυπηρετούνται με τα ΚΤΕΛ Κορίνθου
-
Ελλάδα15 ώρες ago
Σπάνιο βίντεο: Η στιγμή που ο Ωνάσης ανακοινώνει τον θάνατο του γιου του Αλέξανδρου
-
Uncategorized16 ώρες ago
Μάνος Τσαγκαράκης: Πώς είναι σήμερα ο μικρός Δημήτρης από το «Νησί»
-
Αυτοδιοίκηση20 ώρες ago
Λουτράκι: Πυρά μεταξύ του Α. Δρίτσα και της προέδρου του Συλλόγου Φίλων Φιλαρμονικής Λουτρακίου
-
Ελλάδα16 ώρες ago
Το σκάκι μπαίνει επίσημα στα ελληνικά σχολεία ξεκινώντας από το Νηπιαγωγείο
-
Ελλάδα22 ώρες ago
Στέφανος Τσιτσιπάς: Όλη η αλήθεια για τη σχέση με τον πατέρα του