Απορριπτικό είναι το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λαμίας, που εξέτασε το αίτημα του πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα σχετικά με τη μεταγωγή του στο Δομοκό αντί της Φυλακής που βρισκόταν πριν την “Κασσαβέτεια”.

Το Συμβούλιο απέρριψε το αίτημα που κατέθεσαν οι συνήγοροι του Κουφοντίνα, μετά και τη σχετική εισήγηση – πρόταση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λαμίας που επίσης είχε προτείνει την απόρριψη, ως προ το αίτημα Επαναμεταγωγής στο Κ. Κ. Κορυδαλλού ως μη νόμιμο.

Στο σκεπτικό απορρίπτονται επίσης ως απαράδεκτα τα αιτήματα που στρέφονται κατά πράξεων διοικητικών οργάνων όπως της ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής και της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών (Κ.Ε.Μ.), καθώς το Συμβούλιο δεν έχει αρμοδιότητα ως Δικαστήριο εκτέλεσης της ποινής.

Φόβοι για νέο μπαράζ επιθέσεων για τον Κουφοντίνα

Η νέα απορριπτική απόφαση δημιουργεί φόβους για νέους κύκλους επεισοδίων μετά το μπαράζ επιθέσεων σε σπίτια, πολιτικά γραφεία, τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και υπουργεία τις τελευταίες 60 μέρες, όσες κάνει απεργία πείνας ο “Λουκάς” της “17 Νοέμβρη”.

Υπενθυμίζουμε πως τα ξημερώματα της Κυριακής, στο στόχαστρο του νέου κύματος καταδρομικών επιθέσεων αλληλεγγύης στον Δημήτρη Κουφοντίνα, βρέθηκαν το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, η εφορία Χολαργού, ένα υποκατάστημα ΕΛ.ΤΑ., κομματικά γραφεία της ΝΔ, και μηχανήματα αυτόματης ανάληψης.

Πηγή:thetoc.gr