Έκκληση για προστασία των ευπαθών ομάδων και των χρόνια πασχόντων από τον Αντιπρόεδρο του ιδρύματος Άκη Παρασκευόπουλο

Δημοσιεύει στοιχεία του ΕΚΑΒ το τελευταίο διάστημα προκειμένου να καταγράψει την εικόνα που έχει διαμορφωθεί αλλά και να  πείσει όλους εμάς να προστατεύσουμε εαυτούς, αλλήλους και νοσοκομειακούς. Ο Άκης Παρασκευόπουλος, Αντιπρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου προχώρησε σε μια ακόμα αγωνιώδη ανάρτηση, αυτή τη φορά επειδή τα στοιχεία δείχνουν πως το φράγμα των ενεργών κλινών covid στο νοσοκομείο της Κορίνθου, έχει σπάσει!

Τα νέα στοιχεία από το ΕΚΑΒ δείχνουν ότι το Νοσοκομείο Κορίνθου έχει ξεπεράσει τις κλίνες που είχε προγραμματίσει και βρίσκεται πάνω από το 100% σε ενεργές κλίνες covid-19″ αναφέρει χαρακτηριστικά ενημερώνοντας πως “προσθέτουμε συνέχεια κλίνες σε σχέση με τις προηγούμενες μετρήσεις και περιόδους” και κάνοντας έκκληση για ακόμα μια φορά.

“Ο εξοπλισμός μας και οι υγειονομικοί μας είναι δυνάμεις πεπερασμένες και συγκεκριμένες. Πρέπει να αντέξουμε, υπάρχουν κι άλλα νοσήματα. Πάρτε μέτρα προστασίας. Τα εμβόλια από την εμπειρία έχει αποδειχτεί ότι προστατεύουν από την βαριά νόσο. Σεβαστείτε τις ευπαθείς ομάδες και τους μακροχρόνια πάσχοντες απο άλλες ασθένειες”.

 

Τα στοιχεία του ΕΚΑΒ της 16.11.21