Κορινθία
Έκλεισε και πάλι η Εθνική οδός στο ύψος της Κινέτας

Έκλεισε και πάλι πριν απο μία ώρα η Εθνική οδός Αθηνών Κορίνθου και αυτή την ώρα δεν κινείται τίποτα, αφού δημιουργήθηκαν νέα προβλήματα στην Κινέττα. Ουρές δεκάδων χιλιομέτρων έχουν δημιουργηθεί στα διόδια του Ισθμού. Κλειστή παραμένει και η Παλαιά Εθνική Οδός.
Συνεργεία της Ολυμπίας Οδού και υπεργολάβων επιχειρούν στην περιοχή, ενώ όλος ο μηχανισμός παραμένει σε επιφυλακή σε όλο το μήκος του δρόμου.
Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να αναστείλουν το ταξίδι τους μέχρι νεοτέρας και όσοι είναι ήδη στο δρόμο να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή σε όλες τις μετακινήσεις τους μέχρι να περάσει το κύμα κακοκαιρίας.
-
Αυτοδιοίκηση21 ώρες ago
Σωτήρης Μουρίκης: Να κάνουμε την Πελοπόννησο το νέο Brand Name στην Ευρώπη (video)
-
Αυτοδιοίκηση21 ώρες ago
Θάνος Δούρος: Η αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι μια κοινωνία πολιτών αλλά & γέφυρα στην κεντρική εξουσία & τον πολίτη (video)
-
Ζωή16 ώρες ago
Γιώργος Δασκαλάκης: Ξανά στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής
-
Μουσική16 ώρες ago
Δέσποινα Βανδή: Το αποκαλυπτικό φόρεμα στη σκηνή – Δείτε το βίντεο
-
Ελλάδα16 ώρες ago
Η συγγνώμη δημοσιογράφου που ρώτησε παραολυμπιονίκη με προβλήματα όρασης αν «είδε» τον Κασσελάκη
-
πολιτικη20 ώρες ago
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Αποζημίωση για πρώτη φορά στα μέλη των εφορευτικών επιτροπών
-
Αυτοδιοίκηση19 ώρες ago
ΟΤΑ: Η Ολομέλεια ψηφίζει το σχέδιο νόμου για την αναμόρφωση της τοπικής αυτοδιοίκησης
-
Ελλάδα24 ώρες ago
Κοροναϊός: Πότε ξεκινούν οι εμβολιασμοί