Υπάρχουν περιπτώσεις ειδήσεων που όσες φορές και να τη διαβάσεις, απορείς μέχρι πού μπορεί να φτάσει η απανθρωπιά ή τέλος πάντων η απώλεια συνείδησης ορισμένων… Η συγκεκριμένη είδηση, αφορά την πόλη του Ρεθύμνου και σχετίζεται με μία καταγγελία που έχει πάρει τεράστια έκταση στο διαδίκτυο και την οποία επιβεβαίωσε το Daynight.gr μετά από επικοινωνία με τον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου.

Σε αυτήν, γίνεται λόγος για μια οικογένεια με παιδί ΑμεΑ η οποία εκδιώχθηκε από το σπίτι όπου πρόσφατα νοίκιασε, καθώς η ιδιοκτήτρια φοβόταν μήπως… δημιουργηθεί πρόβλημα με τους υπόλοιπους ενοίκους!

Ως εκ τούτου, η οικογένεια έχει βρεθεί αντιμέτωπη με μια τραγική κατάσταση και καλούνται όσοι μπορούν να βοηθήσουν, να το πράξουν, στέλνοντας μήνυμα στο aytismos@gmail.com.

Ακολουθεί η ανάρτηση:

Μια καλή κι αγαπημένη φίλη, μέλος του συλλόγου μας αγωνίστρια και εθελόντριά μας ζει αυτή την ιστορία που θα διαβάσετε και είναι πέρα για πέρα αληθινή. Μια οικογένεια στο Ρέθυμνο δυσκολεύεται να βρει σπίτι γιατί έχουν ένα παιδί ΑμεΑ.

Εν τάχει, γνωρίζω πως το σπίτι τους πριν από κάποιες ημέρες κάηκε. Σώθηκαν από θαύμα, κάηκαν τα πάντα. Γνωρίζω πως ψάχνουν σπίτι να μείνουν και λόγω των Φοιτητών και των airbnb στο Ρέθυμνο είναι δύσκολη η εύρεση κατοικίας!!! Με τα πολλά βρήκαν ένα σπίτι να μείνουν έδωσαν προκαταβολή, θα υπέγραφαν συμβόλαια σε λίγες μέρες, μέχρι να τα ετοιμάσει η ιδιοκτήτρια, δεν είπαν στην ιδιοκτήτρια για το πρόβλημα του παιδιού κι όταν ξεκίνησαν σιγά σιγά τη μετακόμιση τους μόλις η ιδιοκτήτρια είδε το παιδί τους έδωσε τα χρήματα πίσω και τους ΠΕΤΑΞΕ στο δρόμο. Γιατί φοβόταν ότι θα είχε πρόβλημα με τους υπόλοιπους ενοίκους αν το παιδί έκλαιγε η έκανε φασαρία λόγω της κατάστασής του. Γελοίο επιχείρημα το παιδί είναι άγγελος!!!

Η οικογένεια φιλοξενείται προς το παρόν από ευγενείς φίλους τους. Η μητέρα του παιδιού είναι νοσηλεύτρια διορισμένη στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου. Δε ζητάει να της παραχωρηθεί κάποιο σπίτι δωρεάν. Ζητάνε να νοικιάσουν!!!! Κάθε μήνα ανταπεξέρχονται στις υποχρεώσεις τους όπως πρέπει. Ας βάλουμε ένα χεράκι να βοηθήσουμε όλοι

Πηγή: daynight.gr