Η Άντζελα Γκερέκου φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο ρόλο της «Αθηνάς Νομικού» από τη «Γη της Ελιάς» αφού μπήκε στην κουζίνα για να φτιάξει το παραδοσιακό γλυκό της Μάνης.

 Η πρόεδρος του ΕΟΤ είχε την ευκαιρία όχι μόνο να γευτεί την εκλεκτή μανιάτικη κουζίνα αλλά και να φτιάξει με τη βοήθεια ντόπιων φίλων της την παραδοσιακή γαλατόπιτα Μάνης.

Η Άντζελα Γκερέκου δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube σχετικό βίντεο, όπου αναφέρθηκε και στη δεύτερη ιδιότητά της, εκείνη της ηθοποιού, και ειδικότερα στον πρωταγωνιστικό της ρόλο ως «Αθηνά» στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Η γη της ελιάς».

«Βρισκόμαστε στην Αρεόπολη, στη Μάνη. Η γη της ελιάς λοιπόν. Και συγκεκριμένα, εκτός από Άντζελα είμαι και Αθηνά όπως ξέρετε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ στη συνέχεια έκανε ένα πείραγμα στον ήρωα της σειράς, τον «Πότη» ο οποίος φημίζεται για τις γαλατόπιτές του. «Θα σας παρουσιάσουμε μια αυθεντική συνταγή γαλατόπιτας. Ελπίζω να μη ζηλέψει ο Πότης. Είμαι σίγουρη ότι θα του φτιάξω μια εξαιρετική γαλατόπιτα και θα αλλάξει προμηθευτή».

Το βίντεο θα προβληθεί στην εναρκτήρια εκδήλωση του #1o_Φεστιβάλ Γαστρονομίας με τίτλο: #PeloponneseFoodStories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού, το οποίο πρόκειται να λάβει χώρα την Κυριακή και τη Δευτέρα 17 και 18 Ιουλίου στην Αρεόπολη.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς την Προέδρο του ΕΟΤ για την εξαιρετική τιμή να επισκεφθεί τη Μάνη, καθώς και για την τεράστια συμβολή της στην προβολή και ανάδειξη τόσο της παραδοσιακής όσο και της σύγχρονης τοπικής κουλτούρας της περιοχής.

newsbeast.gr